Onze diensten

Bij ons bent u op het juiste adres voor verscheidene services. Naast de genoemde diensten bieden wij uiteraard ook maatwerk. Laat ons uw wensen weten.

Luchthavenvervoer

Naar en van Schiphol met onze Schiphol Service. Lufido is de comfortabele, luxe limousine service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met ons verzekert u, uzelf dat u in stijl, op elk gewenst moment rechtstreeks van of naar Schiphol en diverse regionale luchthavens vervoerd wordt.

ONINE BOEKEN

Evenementenvervoer

Wij kunnen u overal ophalen en afzetten. Daarnaast kunnen wij u later wanneer u genoten heeft, tevens weer ophalen en afzetten op elk gewenste bestemming. Onze luxe voertuigen zijn ruim en comfortabel ingericht. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op de plaats van bestemming zal komen.

ONLINE BOEKEN

Zakelijk vervoer

Heeft u of uw organisatie vervoer nodig op regelmatige basis? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te reserveren. Met een zakelijk account regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan. Onze voertuigen zijn voorzien van de beste faciliteiten. Het flesje water, een gewenste krant en een snoepje zijn standaard aanwezig in onze auto’s. Het enige wat u nog moet doen, is ontspannen!

BOEK ONLINE

Road Show

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van uw roadshows, de meest bekende zakelijke bestemmingen zijn bij ons bekend. Er gaat dus geen tijd verloren bij het zoeken naar bepaalde bestemmingen. Wij halen u op de door u gewenste locatie of luchthaven op en zorgen dat u op tijd op de door uw opgegeven afspraken bent.

BOEK ONLINE

Persoonlijke chauffeur

Als prive chauffeur maken wij de rit voor bijvoorbeeld directielid, manager of zakenrelatie comfortabel en aangenaam. Een representatieve auto uit ons luxe wagenpark rijdt ruim op tijd op de afgesproken locatie voor. De stijlvol geklede en bekwame prive chauffeur is gecertificeerd en beschikt over perfecte kennis van het Nederlandse wegennet. Hij biedt zijn passagiers te allen tijde de gewenste service, op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.

BOEK ONLINE

Boek uw transfer nu online of bel: 06 55 232 770

Met ons verzekert u, uzelf dat u in stijl, op elk gewenst moment vervoerd wordt.

Over ons

Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

Kom in contact

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon:
06 855 631 90

Website: www.taxibookingamsterdam.nl

Volg ons op social media